𝗗𝗲 𝘃𝗼𝗹𝗹𝗲𝗱𝗶𝗴𝗲 𝗯𝗲𝘂𝗿𝘀𝘃𝗹𝗼𝗲𝗿 𝘃𝗮𝗻 𝗵𝗲𝘁 @𝗙𝗼𝗼𝗱 𝗧𝗲𝗰𝗵 𝗘𝘃𝗲𝗻𝘁 𝗶𝘀 (𝗯𝗶𝗷𝗻𝗮) 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗹𝗲𝗲𝘁! 𝗡𝗼𝗴 𝘀𝗹𝗲𝗰𝗵𝘁𝘀 𝟯 𝘀𝘁𝗮𝗻𝗱𝘀 𝗯𝗲𝘀𝗰𝗵𝗶𝗸𝗯𝗮𝗮𝗿! Op 15 en 16 mei staat de Brabanthallen 's-Hertogenbosch volledig in het teken van het Food Tech Event. Als bezoeker kun je de nieuwste #technieken, innovaties en #technologische ontwikkelingen op het gebied van #voedselproductie en -verwerking ontdekken. Meer dan 100 bedrijven vullen de #beursvloer en delen graag hun kennis over technische toepassingen en machinebouw voor productie- en verwerkingsomgevingen. Allemaal gericht op de voedings- en drankenindustrie. Je ontmoet op de beursvloer professionals van onder andere: Handtmann Benelux B.V., Staubli Group, Spako Food Machinery B.V., Bakker Machinebouw B.V. en Topa Verpakking. Bekijk de volledige beursvloer met alle deelnemende bedrijven via deze link: https://okt.to/sdK2UO 𝗗𝗶𝘁 𝗶𝘀 𝗷𝗲 𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀𝘁𝗲 𝗸𝗮𝗻𝘀 𝗼𝗺 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗯𝗲𝗱𝗿𝗶𝗷𝗳 𝘁𝗲 𝗽𝗿𝗼𝗳𝗶𝗹𝗲𝗿𝗲𝗻 𝗼𝗽 𝗙𝗼𝗼𝗱 𝗧𝗲𝗰𝗵 𝗘𝘃𝗲𝗻𝘁 Twijfel je nog om deel te nemen als exposant aan het Food Tech Event? Wacht dan niet te lang! Er zijn namelijk nog maar drie stand opties beschikbaar: 👉 Standnummer 25 👉 Standnummer 53 👉 Standnummer 201 Reserveer direct jouw plek op de beursplattegrond: https://okt.to/ZUaEFS #congres #vakbeurs #agrifood #toekomstvanvoedsel #toekomstvanproduceren #maakindustrie #HighTech #innovatiesindetechniek
Food Tech Event
Evenementenservices
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant 1.801 volgers
Hier ontdek je de laatste technieken, innovaties en technologische ontwikkelingen voor voedselproductie- en verwerking
Over ons
Mikrocentrum, platformorganisatie voor de hightech- en maakindustrie, gaat de 2024 editie van vakbeurs Food Technology organiseren onder een nieuwe naam: Food Tech Event. Het Food Tech Event wordt georganiseerd op 15 en 16 mei in de Brabanthallen, ’s-Hertogenbosch. Met deze nieuwe naam wordt sterk de focus gelegd op technische toepassingen en machinebouw in productie- en verwerkingsomgevingen in de voedings- en drankenindustrie.
- Website
-
https://food-tech-event.nl/
Externe link voor Food Tech Event
- Branche
- Evenementenservices
- Bedrijfsgrootte
- 11 - 50 medewerkers
- Hoofdkantoor
- 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant
- Opgericht
- 2020
- Specialismen
- Machinebouw, Foodtechnology, Big Data, Vertical farming, Automatisering, Voedselhygiene, food, voedingsmiddelenindustrie, voedingsmiddelen, food production, voedselproductie, voedingsmiddelen, hightech en voedingsmiddelentechnologie
Updates
-
Dat de #voedingsindustrie volop in beweging is, is voor velen geen geheim. Als #voedselproducent word je geconfronteerd met snel veranderende consumentenwensen en een aanhoudende grondstoffen schaarste. Innovatie in de voedselproducerende en -verwerkende #industrie is cruciaal om deze uitdagingen het hoofd te bieden. Jannes Jansen, Marc Fortuin, Marcel De Folter en Marcel van den Heuvel, vier experts gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en implementatie van innovatieve oplossingen voor het #voedselproductieproces, zijn het hier volledig mee eens. "Het ambacht van voedsel produceren is een groot goed waarvan ik vind dat we het in stand moeten houden. Dat kan: juíst dankzij de techniek", vertelt Jannes Jansen (directeur-eigenaar van Jansen Techniek) Maar ook Marc Fortuin ziet kansen in de voedingsindustrie voor innovatie: "Machines evolueren steeds meer naar partners die actief bijdragen en meedenken. Via een app of de besturing van de machine krijgt de operator belangrijke informatie. Wanneer het programma klaar is, er een stroomstoring is, of dat het tijd is voor preventief onderhoud. Wij kunnen zelf ook inloggen op de machines, al vinden sommige klanten het een drempel om van buitenaf mee te laten kijken op hun machine." Ons nieuwste artikel onthult exclusieve inzichten van vier toonaangevende toeleveranciers in voedselproductie en -verwerking. Lees hier de inzichten terug van deze experts over de innovatie en trends van de toekomst van de voedingsindustrie: https://lnkd.in/e85NDzUu #voedselproductie #voedingsverwerking #toekomstvanvoedingsproductie #productievanvoedsel #voedingsindustrie Judith van den Nieuwenhuijzen Timo van Leent Elroy Leijten Saskia Stender Judith Witte Susanne Bruinsma - van Doornik
-
Het belang van #risicomanagement in #productieprocessen, FMI ImProvia vertelt je meer over de noodzaak hiervan! Als bezoeker ontmoet je ruim 100 exposanten op de beursvloer tijdens het Food Tech Event op 15 en 16 mei. Een van de exposanten die je ontmoet is FMI ImProvia. Zij helpen je om met je productiebedrijf slimmer, veiliger en duurzamer te produceren. Dagelijks denk je na over op welke manier je jouw productiebedrijf verbetert, duurzamer en efficiënter kan maken. Rechtsom of linksom: we willen namelijk allemaal het productieproces naar een hoger niveau tillen, of dat nu met een nieuwe werkwijze is of een concrete machine. Tijdens jouw bezoek aan hun stand inspireren zij je met verschillende oplossingen voor automatiseringsvraagstukken en hun passende oplossingen hierbij. Lees hier het artikel van FMI ImProvia waarin zij je meer uitleggen over hun visie op het verbeteren en beheersen van processen: https://okt.to/52YfV8 Bekijk de volledige beursplattegrond van het Food Tech Event op onze website: https://okt.to/3r78RQ Of meld direct je gratis bezoek aan: https://okt.to/B46rhM #foodtech #foodtechevent #voedingsindustrie
-
Food Tech Event benadrukt de cruciale rol van techniek in de toekomst van de #voedingsindustrie. “Voedselproducenten werken iedere dag onvermoeibaar aan het verbeteren van ons voedsel. Tegelijkertijd vraagt de samenleving om snellere, efficiëntere, duurzamere processen en minder verspilling. Praktische en innovatieve technische oplossingen maken hierin het verschil. En juist die oplossingen, voor zowel vandaag als morgen, vindt men op het Food Tech Event.” Aldus Judith van den Nieuwenhuijzen, Programmamanager Food Tech Event bij organisator Mikrocentrum. "De voedingsindustrie staat voor complexe uitdagingen zoals de #energietransitie, #klimaatverandering, duurzaamheid, arbeidskrapte, #grondstofschaarste en veranderende #consumentenwensen. Judith van den Nieuwenhuijzen: “Om deze uitdagingen aan te pakken, is het cruciaal dat de hightech-, maak- en #voedingsindustrie samenkomen om kennis te delen en samenwerkingen aan te gaan. Het Food Tech Event biedt dan ook een jaarlijkse ontmoetingsplaats voor professionals in productie, onderhoud, kwaliteit, automatisering, IT/OT, engineering, constructie en inkoop." Deze vakbeurs biedt bezoekers een compleet overzicht van technische oplossingen om je productie- en verwerkingsprocessen te optimaliseren. Dit alles aan de hand van zes actuele thema's: 👉 Machinebouw, apparatenbouw en techniek voor productie- en verwerkingslijnen 👉 Voedselveiligheid en hygiëne in productieomgevingen 👉 Future Food Factory: digitaliseren en automatiseren 👉 Kwaliteitsmanagement en –beheersing 👉 Energiemanagement en –besparing in de productieomgeving 👉 Leven Lang Ontwikkelen Lees het volledige persbericht met alle highlights en ontwikkelingen via onze website: https://okt.to/XscBJI Heb jij je gratis bezoek al aangemeld voor het Food Tech Event? Meld je bezoek aan via de website: https://okt.to/vuWGdA #voedselproductie #technischetoepassingen #attheheartofhightech #techniekvandetoekomst #beursvloer #beurs #netwerken #kennisprogramma #congresprogramma #drankenindustrie #voedselindustrie Judith van den Nieuwenhuijzen Timo van Leent Jolanda van de Vorst Susanne Bruinsma - van Doornik
Lees het laatste beursnieuws en alle ontwikkelingen | Food Tech Event
food-tech-event.nl
-
De digitale ontwikkelingen gaan snel en brengen efficiency. Maar welke technologische innovaties hebben #voedingsbedrijven nodig om met een gerust hart de toekomst in te gaan? Hoe weten zij welke oplossing het beste bij hun bedrijf past en ook de productkwaliteit kan borgen? Vier toeleveranciers voor de voedselverwerkende en -producerende industrie geven antwoord. Wij gingen in gesprek met vijf experts die zich specialiseren en bezighouden met digitalisering in de voedingsindustrie: DNA Services B.V., QING | Forward Engineering, STÄUBLI, Aptean. Wat zijn de knelpunten en uitdagingen bijvoorbeeld waar de voeding producerende en verwerkende bedrijven tegenaan lopen? Uit de reactie van de experts blijkt dat veel foodbedrijven werken met verouderde systemen en meerdere softwareoplossingen zonder integratie. En dat een aantal bedrijven nog bestellingen handmatig verwerkt met het risico op foutieve verwerking van data. Lees het volledige artikel terug via de website: https://okt.to/4OVSot In slechts twee dagen tijd op de hoogte zijn van alle innovaties en technologische ontwikkelingen voor voedselproductie- en verwerking? Je ontmoet tijdens het Food Tech Event zo'n 100 specialisten op de beursvloer met op food en beverage gerichte oplossingen voor jouw productie- of verwerkingsomgeving. Meld je gratis aan! 📆 Food Tech Event, 15 en 16 mei ⏱️10:00 - 17:00 uur, Brabanthallen, 's-Hertogenbosch Meer informatie en gratis aanmelden: https://okt.to/0vPFl1 #toekomstvanvoedingsindustrie #toekomstvanbeverage #beverageindustry #beverageproduction #toekomstvanvoedsel #foodtechevent
Experts vertellen over de toegevoegde waarde van digitalisering | Food Tech Event
food-tech-event.nl
-
Voedselproducenten werken iedere dag onvermoeibaar aan het verbeteren van ons voedsel. Tegelijkertijd vraagt de #samenleving om snellere, efficiëntere, #duurzamere processen en minder verspilling. Praktische en innovatieve #technische oplossingen maken hierin het verschil. En juist die oplossingen, voor zowel vandaag als morgen, vind je terug op het Food Tech Event. Food Tech Event legt sterk de focus op #technische #toepassingen en #machinebouw in productie en #verwerkingsomgevingen in de voedings- en drankenindustrie. Met praktische cases in het congresprogramma en een beursvloer met diverse themapleinen, vind je hier één plek waar je binnen 6 actuele thema’s praktische kennis opdoet en waar je bedrijven ontmoet die je snel verder kunnen helpen. Ben jij er ook bij? Meld je gratis bezoek aan: https://lnkd.in/e_Hmttyg #toekomstvanvoedselproductie #voedselproductie #machinebouw #food #beverage #toekomst #productieomgeving
Bezoek gratis het Food Tech Event | 15 en 16 mei | Brabanthallen
food-tech-event.nl
-
Maak kennis met de cobots van Dormac Cobots | Doosan Robotics tijdens het Food Tech Event op 15 en 16 mei. Ook in de horeca voelen ze de krapte op de arbeidsmarkt heel hard. Maar ook daar kan #technologie te hulp schieten. In Azië is het de normaalste zaak van de wereld dat een robot je bestelling komt opnemen, je maaltijd bereidt en/of deze komt opdienen. Bij ons is er vooral veel koudwatervrees. Devoteq stelde daarom een concept op dat toont hoe je met een #cobot gerobotiseerd kunt frituren. Een ideale collega, want de temperatuur en baktijden heeft hij altijd juist, terwijl jij je kunt focussen op de klant. Het hart van de oplossing is de Doosan Robotics E-serie cobot. “De beste prijs-kwaliteit die ik kon vinden. Zonder twijfel”, vertelt Devoteq zaakvoerder Lucas van Leeuwen. Industrial Automation ging in gesprek met Lucas en Doosan om meer te weten te komen over de inzet van cobots: https://lnkd.in/eMu6Pt4z Wil je in slechts twee dagen tijd op de hoogte zijn van alle innovaties en technologische ontwikkelingen voor #voedselproductie- en #verwerking? Je ontmoet tijdens het Food Tech Event zo'n 100 specialisten op de beursvloer met op #food en #beverage gerichte oplossingen voor jouw productie- of verwerkingsomgeving. Meld je gratis aan! 📆 Food Tech Event, 15 en 16 mei ⏱️10:00 - 17:00 uur, Brabanthallen, 's-Hertogenbosch Meer informatie en gratis aanmelden: https://lnkd.in/e_Hmttyg #digitalisering #automatisering #voedingsbedrijven #vakbeurs #voedselproductie #voedselproduceren
-
Op 15 en 16 mei vindt het Food Tech Event plaats in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch. Dé vakbeurs waar je de nieuwste technieken, innovaties en technologische ontwikkelingen voor voedselproductie en verwerking ontdekt. Met het thema Techniek voedt de toekomst van de voedingsindustrie, staat kennisdeling over onderwerpen als machinebouw, voedselveiligheid, kwaliteitsmanagement en techniek voor productie- en verwerkingslijnen centraal. Weten wat je te wachten staat? Dit zijn een aantal highlights: 👉Keynotes van Bolletje & QING en GEA Food Solutions 👉Paneldiscussies van Next Tech Food Factories en EVMI 👉Live demonstratie AI in Food 𝗢𝗻𝘁𝗱𝗲𝗸 𝗱𝗲 𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀𝘁𝗲 𝘁𝗲𝗰𝗵𝗻𝗶𝗲𝗸𝗲𝗻, 𝗶𝗻𝗻𝗼𝘃𝗮𝘁𝗶𝗲𝘀 𝗲𝗻 𝘁𝗲𝗰𝗵𝗻𝗼𝗹𝗼𝗴𝗶𝘀𝗰𝗵𝗲 𝗼𝗻𝘁𝘄𝗶𝗸𝗸𝗲𝗹𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 Tijdens het congresprogramma en op de beursvloer ontdek je de use cases en tips van prominente bedrijven zoals Hoppenbrouwers Techniek Dongen, Topa Verpakking, Spako Food Machinery B.V. en Bakker Machinebouw B.V. Bekijk hier het volledige congresprogramma van het Food Tech Event: https://okt.to/26GXlZ Benieuwd naar alle exposanten die je ontmoet? Bekijk dan de plattegrond: https://okt.to/lpYxXe #voedselproductie #voedselveiligheid #voedselverwerken #voedselautomatiseren #foodtech #foodtechevent #machinebouw
-
+1
-
Met welke trends en ontwikkelingen krijgt de voedselverpakkende industrie te maken. Veranderingen in wetgeving hebben een grote invloed. Wat vraagt de markt, hoe speel je daarop in? Wat wordt de grootste uitdaging voor de komende jaren? “Veel veranderingen waarover al jarenlang wordt gesproken, worden nu realiteit. Er komt een tsunami aan nieuwe wetgeving op het verpakkende bedrijfsleven af,” begint Rob Verhagen, Sustainability Director bij de OPACKGROUP. Hij zit om de tafel met Jan Zwaan, directeur Espera Nederland, fabrikant van weeg- en etiketteerapparatuur die levert aan verpakkers van verse levensmiddelen en Eelco van Schaik, Area Sales Manager Repak, producent en leverancier van dieptrekverpakkingsmachines. Samen nemen ze, ieder vanuit de eigen expertise, de belangrijkste trends en ontwikkelingen voor de verpakkende voedingsindustrie onder de loep. Vakblad Voedingsindustrie interviewde hen, lees het interview terug via deze link: https://okt.to/IHtbw1 Wil je in slechts twee dagen tijd op de hoogte zijn van alle innovaties en technologische ontwikkelingen voor voedselproductie- en verwerking? Je ontmoet tijdens het Food Tech Event zo'n 100 specialisten op de beursvloer met op food en beverage gerichte oplossingen voor jouw productie- of verwerkingsomgeving. Meld je gratis aan! 📆 Food Tech Event, 15 en 16 mei ⏱️10:00 - 17:00 uur, Brabanthallen, 's-Hertogenbosch Meer informatie en gratis aanmelden: https://okt.to/vh1ZDP #toekomstvanvoedselproductie #voedselproduceren #voedselproductie #machinebouw #productiekosten #verpakkingsoplossingen #supplychains Timo van Leent Judith van den Nieuwenhuijzen Andrea Edelman
Voedselverpakkingen: nieuwe wetten, nieuwe kansen | Food Tech Event | 15 & 16 mei
vakbladvoedingsindustrie.nl
-
“Waar vaak focus gelegd wordt op het voedsel van de toekomst, gaat het Food Tech Event over de technische oplossingen van vandaag én morgen.” Aldus Judith van den Nieuwenhuijzen, Programmamanager Food Tech Event bij Mikrocentrum. “We zien dat voedselproducenten en verwerkers iedere dag onvermoeibaar werken aan het verbeteren van ons voedsel, maar ook dat de behoefte vanuit de samenleving sterk veranderd. Zo moet voedsel continu beschikbaar zijn, vraagt men om meer gemak en het moet ook lekkerder, gezonder, verser en langer houdbaar zijn. Dat vraagt van food- en beveragebedrijven om steeds snellere, efficiëntere en duurzamere productie- en #verwerkingsprocessen maar ook om minder verspilling. Dat zijn actuele uitdagingen waar praktische toepasbare technische oplossingen echt het verschil maken!” Onder de slogan “Techniek voedt de toekomst van de voedingsindustrie” zet het Food Tech Event in 2024 zes thema’s centraal. Judith vertelt: “Deze zes thema’s staan voor de topics waar veel bedrijven in de food en beverage industrie technische uitdagingen zien én waar bedrijven uit de hightech- en maakindustrie echt bij kunnen helpen" Meer informatie over het evenement en de centrale thema's vind je terug op onze website: https://okt.to/NW8PRX Hier heb je ook de kans om jezelf gratis aan te melden: https://okt.to/aHsezr #voedselproductie #voedselautomatiseren #voedselveiligheid #voedselverwerking #toekomstvanvoedselproductie #machinebouw #machinebouwers #foodtechevent