Word ook lid van het Mikrocentrum High Tech Platform

En maak deel uit van een collectief van ruim 600 bedrijven uit de technische maakindustrie

Waarom deze bedrijven lid zijn:

Neitraco Engineering BV 

“Neitraco Engineering is al vele jaren lid van het Mikrocentrum High Tech Platform. Wij zijn van mening dat het platform een belangrijke rol vervuld in het bij elkaar brengen van partijen en het verspreiden van kennis onder haar leden. Daarmee heeft het Mikrocentrum zich door de jaren heen een belangrijke rol verworven bij het vergroten van de Nederlandse innovatiekracht en het verbeteren van de concurrentiepositie van bedrijven. Middels deelname aan beurzen, cursussen en Meet & Match events plukt de Neitraco Groep hier ook de vruchten van!

Dirk van Sambeek, Managing Director

BKB Precision

"BKB Precision is lid omdat de kennis en kunde van onze mensen van belang is. Mikrocentrum en haar platform helpt ons door mensen op te leiden, ons netwerk uit te breiden en nieuwe contacten te leggen. En natuurlijk door ondernemend te zijn, zoals wij dat ook zijn. Een mooie match dus!""BKB Precision is lid omdat de kennis en kunde van onze mensen van belang is. Mikrocentrum en haar platform helpt ons door mensen op te leiden, ons netwerk uit te breiden en nieuwe contacten te leggen. En natuurlijk door ondernemend te zijn, zoals wij dat ook zijn. Een mooie match dus!"

Berrie van de Burgt, Sales Director

Ter Hoek Vonkerosie Rijssen

"Ter Hoek is lid van het Mikrocentrum High Tech Platform omdat wij als specialist afhankelijk zijn van andere specialisten. Mikrocentrum heeft een breed netwerk en een groot scala aan (technische) opleidingen waardoor wij als organisatie, maar voornamelijk onze mensen zich kunnen blijven ontwikkelen. Daarnaast organiseert Mikrocentrum jaarlijks de Precisiebeurs in Veldhoven, dit is voor ons de meest succesvolle beurs in het jaar"

 Willem Jan ter Hoek, Sales Manager

Copyright 2019 © Mikrocentrum | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacy Statement