Een technisch netwerk waar inspireren,
verbinden en kennisdelen centraal staat

Als lid van het Mikrocentrum High Tech Platform maakt u deel uit van een collectief van 600 bedrijven uit de technische maakindustrie. Het doel: inspireren, verbinden en kennisdelen. Deze drie pijlers vormen het DNA van al onze activiteiten, zowel in activiteiten exclusief voor leden als in onze vakbeurzen, congressen, themabijeenkomsten en opleidingen.

 

Ruim 35 jaar het netwerk voor de maakindustrie
600 lidbedrijven uit alle sectoren van de techniek
11 netwerkbijeenkomsten per jaar exclusief voor leden
Leden beoordelen onze bijeenkomsten met een 8

3 pijlers als DNA voor alle High Tech Platform activiteiten

Auditorium

Inspireren

Als manager of ondernemer weet u alles van uw bedrijf en specialisme. Toch zijn er uitdagingen, bijvoorbeeld op het gebied van innovatie, HRM of marketing. Hoe pakt u deze uitdagingen effectief aan? Onze inspiratiesessies helpen u op weg. Ook bieden we u een kijkje in de keuken bij andere leden tijdens bedrijfsbezoeken. Andersom kunt u ook Mikrocentrum inspireren met ideeën voor evenementen of cursussen.

Verbinden

Het leggen van nieuwe contacten en/of samenwerkingen is van belang om succes te vergroten. Wij helpen u uw netwerk te vergroten tijdens onze Meet & Matches. Ook krijgt u als lid korting op deelname aan of exposeren op Mikrocentrum evenementen. Tenslotte helpen we u met het signaleren van behoeften in de markt om zo samenwerking te faciliteren.

Kennisdelen

De wereld om ons heen verandert razendsnel. Om als industrie mee te gaan in alle ontwikkelingen is kennisdeling nodig. Door kennisdeling te faciliteren, helpen we u met de voorbereiding op de (nabije) toekomst. Onze kennissessies zijn hiervan een goed voorbeeld, evenals de Mikrocentrum opleidingen en de  mogelijkheid uw kennis te delen in het programma tijdens Mikrocentrum evenementen.

Benieuwd wat het High Tech Platform lidmaatschap voor uw bedrijf kan betekenen?

Alle voordelen van een High Tech Platform Lidmaatschap voor u op een rij:

11
netwerkbijeenkomsten 
per jaar, exclusief voor leden.

4
vouchers per jaar om gratis Mikrocentrum themabijeenkomsten te bezoeken.


korting op exposeren (table tops) tijdens Mikrocentrum themabijeenkomsten.

10%
korting op een beursstand, wanneer u exposeert op Mikrocentrum vakbeurzen.

10%
korting op cursussen in het Mikrocentrum open cursustraject

10%
korting op de standaard zaalhuur bij Mikrocentrum

!
profilering van uw bedrijf o.a. op social media, in de bedrijvengids en met vitrines bij Mikrocentrum.

Dit zeggen onze leden over het lidmaatschap

FANUC Benelux

"De interessante themabijeenkomsten en congressen georganiseerd door het Mikrocentrum zijn een ideale manier om ons netwerk verder uit te bouwen in de Benelux markt. Jaarlijks nemen we deel aan meerdere events en het is dan ook vanzelfsprekend om lid te zijn van het High Tech Platform.

Paul Ribus, Managing Director

Vanderlande

"Als het gaat om complexe leervragen snel en adequaat te analyseren om daarna een effectief leerarrangement te ontwerpen met een hoog leerrendement is het Mikrocentrum een kundige partner. Verder is het High Tech Platform een uitgelezen kans om het integrale leren te bevorderen. Fijn dat deze mogelijkheid bestaat."

Dirk-Jan Verheijden, Manager Educational Alliances 

Demcon

"Mikrocentrum High Tech Platform biedt de mogelijkheden om onze expertise niet alleen uit te breiden, maar ook te delen met anderen. Bij activiteiten, zoals de Precisiebeurs, leggen we de basis voor nieuwe samenwerkingen en versterken we tevens relaties in en met het vakgebied. Iets wat we bij Demcon heel waardevol vinden."

Renée Koekkoek op Munsterhuis, Public Relations

Welk type lidmaatschap past bij uw bedrijf?

U heeft de keuze uit diverse typen lidmaatschappen. Een overzicht van de kosten en inhoud per lidmaatschap:

Type lidmaatschap Inhoud Kosten per jaar (ex. BTW)
Basis Alle bovengenoemde voordelen. € 995,-
Vitrine Extra exposure middels een zelf in te richten vitrine in de Mikrocentrum ontvangstruimte. De vitrine is een toevoeging boven op het Basis, (startende) ZZP of Start-up lidmaatschap € 750,-
Start-ups We stimuleren startende bedrijven met een kortingsregeling tijdens de eerste twee jaar van het basis lidmaatschap. Voorwaarde: het overleggen van een kopie van uw KvK-inschrijving maximaal 2 jaar oud. € 495,-
ZZP We bieden ZZP-ers de kans gebruik te maken van de faciliteiten middels een kortingsregeling op het basis lidmaatschap. De kortingsregel vervalt zodra u personeel aanneemt. € 495,-
Startende ZZP'ers We stimuleren startende ZZP-ers met een kortingsregeling tijdens de eerste twee jaar van het basis lidmaatschap. Voorwaarde: het overleggen van een kopie van uw KvK-inschrijving maximaal 2 jaar oud. Daarnaast vervalt de kortingsregeling zodra u personeel aanneemt. 245,-

Ook net als 600 andere bedrijven lid worden van het High Tech Platform?

Deze bedrijven gingen u voor