Dit is het Mikrocentrum Executive Dinner: Netwerken en dineren op hoog niveau

Een exclusief netwerkevent voor directie en hoger management uit de maakindustrie. Dat is het nieuwe Mikrocentrum Executive Dinner dat plaatsvindt op donderdag 30 januari 2020.

Programma

Het programma start om 16:00 uur en duurt tot circa 21:00 uur. Naast een inspirerende lezing vindt de jaarlijkse verkiezing en uitreiking van de Inspiratie en Innovatie Award plaats. Dit alles tijdens een smakenprikkelend diner met een passende muzikale omlijsting.

Toegang tot het Mikrocentrum Executive Dinner is uitsluitend op basis van een persoonlijke uitnodiging.

Praktische informatie

Datum: 30 januari 2020  
Plaats: Mikrocentrum, De Run 1115, Veldhoven
Tijdstip: 16:00 - 21:00

Keynotespreker Mathijs Bouman

Mathijs Bouman, econoom en journalist, is keynotespreker tijdens het Mikrocentrum Executive Dinner. Wellicht heeft u hem al eens bij RTL-Z en RTL Nieuws, De Wereld Draait Door, Jinek, Pauw, EenVandaag, RTL Late Night en andere nieuws- en actualiteitenprogramma’s voorbij zien komen. Als spreker belicht hij tijdens zijn lezingen de economische problemen, maar ook over wat er allemaal wel goed gaat. Hij vertelt graag over innovatie (robots!), de arbeidsmarkt en succesvolle Nederlandse bedrijven.

In 2013 won Bouman de ‘Gouden Stier’ voor beste financieel commentator. Volgens de website PeerReach is hij, in de categorie ‘Finance’, de meest invloedrijke twitteraar van Nederland.

Meer informatie over het Mikrocentrum Executive Dinner? 

Stel hier uw vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.