Webinar:
Smart Production: in één keer goed

Deze webinar heeft reeds plaatsgevonden. U kunt zich niet meer aanmelden

Ontdek hoe u maatschappelijke thema's vertaalt naar uw eigen bedrijfsvoering

Slimme productietechnologie maakt een stormachtige groei door in de rubber- en kunststofindustrie: nieuwe ICT-systemen, digitalisering, integratie van netwerken, 3D-printing, robots & cobots, Big Data worden al gebruikt, geïmplementeerd of bieden nieuwe perspectieven.

Is uw bedrijf al klaar voor al deze innovatieve slimme oplossingen om nog beter aan uw klantwensen, kostenbeheersing en duurzaamheidseisen te voldoen?

Mikrocentrum organiseert samen met NRK het webinar Smart Production: in één keer goed. Erik de Ruijter, Director Public Affairs van NRK, laat aan de hand van de NRK innovatiespin zien hoe een bedrijf grote en abstracte maatschappelijke thema’s, zoals CO2-reductie en ketensamenwerking, kan vertalen naar de eigen bedrijfsvoering.

De spreker: Erik de Ruijter

 

Spreker Erik de Ruijter is Director Public Affairs bij de Nederlandse Rubber- en Kunststofindustrie (NRK). De NRK, is de spreekbuis voor de rubber- en kunststofindustrie en behartigt de belangen van de rubber-, recycle- en kunststofindustrie. 

Als overkoepelend orgaan draagt de NRK zorg voor dienstverlening en belangenbehartiging ten behoeve van de ledenbedrijven. Onder het motto “Duurzaam Ondernemen. Blij met rubber- en kunststofproducten!” geeft de NRK daarom prioriteit aan een gezond klimaat voor de maakindustrie, concurrentiekracht, innovatie, onderzoek en kennisoverdracht, scholing en vakopleiding, milieubevordering en recycling, de eigen Branche-CAO, imagoverbetering en het stimuleren van het gebruik van rubber- en kunststofproducten.

Copyright: Stichting Mikrocentrum | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacy Statement