Gratis online Communicatie Clinic:
Ontdek de kracht van feedback vragen

7 oktober 2020 | 14.00 - 15.15 uur 

Wat is voor u een uitdaging als het gaat om communicatie op uw werk?

Heeft u ook gedoe op uw werk? Irritaties, conflicten, onzekerheid? De meeste mensen vinden het moeilijk om hun collega’s op hun gedrag aan te spreken. Velen gaan de confrontatie uit de weg omdat ze het te spannend vinden, bang zijn voor de tegenreactie of de juiste vaardigheden niet hebben. Wij geven u in deze gratis online Communicatie Clinic op 7 oktober andere kijk op feedback en handvatten om effectief met uw collega’s samen te werken.

Wist u dat:

  • Feedback ook gewoon een gesprek is?
  • De beste manier om anderen te overtuigen is door te luisteren?
  • Iedereen door interpretatie zijn eigen waarheid creëert?

Mikrocentrum docenten Axelle de Roy en Astrid Reijmers bieden u tips en tricks om deze punten goed aan te pakken

De sprekers

Axelle de Roy

Axelle de Roy is trainer/coach en auteur. Opgeleid tot cultuurwetenschapper, onderzoeker en 1e graads docent. Sinds 2005 geeft zij trainingen voor Mikrocentrum, onder andere over effectief kennis overdragen. Vanuit haar motto ‘leren mag ook leuk zijn’ zorgt Axelle voor veel interactie en dynamiek in de bijeenkomsten en gebruikt ze graag speelse werkvormen. Haar trainingen zijn praktijkgericht en praktisch. 
Als auteur heeft Axelle zich de laatste jaren gespecialiseerd in publicaties rond feedback vragen, zoals de populaire Feedbackkaarten. Axelle gelooft in feedback als ontwikkelinstrument, als een tool waarmee je je eigen persoonlijke en professionele groei kunt versnellen. 

Astrid Reijmers

Effectief communiceren is een vak apart. Begrijpt de ander wat u wilt zeggen? Gaat de ander mee in uw argumentatie? Hoe werkt dat nu eigenlijk, effectief beïnvloeden? Als u deze vragen weleens aan uzelf stelt, dan is een communicatietraining een uitstekend middel om inzicht te krijgen in eigen en andermans communicatie. Ik zie u hiervoor graag bij Mikrocentrum!

 

Copyright Mikrocentrum. Alle rechten voorbehouden